Ana Sayfa
Hakkımızda
Abone Ol
E-Dergi
Reklam Verin
Önceki Sayılar
Gelecek Sayılar
Dergi
Editörden
Yazarlar
Danışmanlık
ISC Turkey 2018 Sonuç Bildirgesi
ISC Turkey 2017 Sonuç Bildirgesi
ISC TURKEY 2016 Sonuç Bildirgesi
ISCTURKEY 2015 Konferansı Sonuç Bildirgesi
ISC Turkey
Sizden Gelenler
İletişim
Medya Planı
CyberMag Logo
Kategoriler
Ana Sayfa
Hakkımızda
Dergi
Abone Ol
E-Dergi
Reklam Verin
Önceki Sayılar
Gelecek Sayılar
Editörden
Yazarlar
Danışmanlık
ISC Turkey
ISC Turkey 2018 Sonuç Bildirgesi
ISC Turkey 2017 Sonuç Bildirgesi
ISC TURKEY 2016 Sonuç Bildirgesi
ISCTURKEY 2015 Konferansı Sonuç Bildirgesi
Sizden Gelenler
İletişim
CyberMag Logo
Medya Planı
Makaleler
Haberler
Etkinlikler
Röportajlar
Editörden
Makaleler
Haberler
Etkinlikler
Röportajlar
Editörden
Mayıs 2017
Fazla mı paylaşıyoruz? Verilerimizi kendi elimizle yabancılara veriyoruz...
Türkiye’deki kullanıcılar sıklıkla kişisel bilgilerini çevrimiçi mecralarda paylaşıyor, gençler kadar yaşlılar da risk altında.
Parmak izi güvenliği hakkında 3 efsane
Dijital güvenlik konusunda parmak izleri uzun zamandır nihai bir tamamlayıcı olarak görülüyor. Parmak izi okuyucular bir süredir artık akıllı telefonlara da entegre oldular. Parmakların tamamen kişiye özel ve çalınması imkansız olması nedeniyle parmak izi okuyucularının çok güvenli olmaları bekleniyor. Ama görünen o ki, tam olarak da öyle değiller. ESET Güvenlik Uzmanları, parmak iziyle ilgili 3 önemli efsaneyi mercek altına aldılar.
IBM, Sürücüsüz Otomobillerin Yönetilmesi İçin Kognitif Sistem Patentini Aldı
Sürücüsüz otomobillerin yönetilmesi ve sahip olduğu kognitif yetilerin geliştirilmesi alanında önemli buluşlara imza atan IBM yeni bir patent daha aldı.
Milyonlarca Android cihaz Ztorg ile zombileşti
Siber suçlular, agresif reklamcılıkla para kazandıran ve bir yıl içerisinde milyonlarca cihazı ele geçiren devasa bir botnet geliştirdi
Siber güvenlikte bayrak yarışı başlıyor
Trend Micro üçüncü Capture the Flag Yarışması’nı düzenliyor. Trend Micro Capture the Flag siber güvenlik yarışması, bu alana gönül vermiş genç profesyonellerin yeteneklerini sergileyebilecekleri ve sahip oldukları bilgileri geliştirebilecekleri eşsiz bir fırsat sunuyor.
Passware ile her şey kontrol altında!
İş yerinize her gün çok sayıda çalışan ve ziyaretçi giriş çıkış yapıyor. Peki ne kadarını takip edebiliyorsunuz?
İNTERNETTE İSTENMEYEN HABERLERDEN KURTULMAK MÜMKÜN
Dijital dünyada geniş kitlelere ulaşmanın hızlı ve kolay olması büyük avantaj. Ancak asılsız ve olumsuz haberler de doğru bilgiler kadar hızlı yayılarak bilgi kirliliğine, kişi ve kurumların itibarının zedelenmesine ve istenmeyen durumların ortaya çıkmasına neden olabiliyor.
Platin Bilişim ve IBM geleceğin güvenlik standartlarını masaya yatırdı
En yeni güvenlik teknolojilerinin tartışıldığı Secure Future Platform II etkinliğinde konuşan Ayhan Bamyacı “CryptoLocker” saldırısında Türkiye'de ödenen fidye miktarı yaklaşık 30 milyon dolar olduğuna dikkat çekti. Güvenlik yatırımlarının Türkiye’de hız kazandığını belirten Bamyacı’ya göre “WannaCry” vakasının sonuçları özelikle e- ticaret sektörünü derinden etkiledi.
Kaspersky Lab, Bug Bounty Programı’nı Genişletti
Uzman birey ve kuruluşları Kaspersky Lab ürünlerinde bulunan zayıf noktaları ve yazılım hatalarını bildirmeye teşvik eden Bug Bounty Programı’nın kapsamı genişletildi.
SAMSUNG GALAXY S8’DE BÜYÜK GÜVENLİK AÇIĞI
SAMSUNG GALAXY S8’İN İRİS TARAYICISINI KANDIRDILAREN GÜVENLİSİ DEDİLER 3 BASİT ADIMDA HACKLENDİ
Akıllı Ulaşımın Geleceği Elektrikli Araçlarda…
Akıllı Ulaşım ve Ulaşımın Geleceği, Intertraffic İstanbul Fuarı’nda masaya yatırıldı. 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılan fuarda konuşan Eindhoven Teknik Üniversitesi Akıllı Ulaşım Bölge Direktörü Carlo vd Weijer, geleceğin enerjisinin güneşten elde edileceğini ve bugün pahalı olan elektrikli araçların fiyatının ucuzlayacağını söyledi.
Mobil fidye yazılımları 2017’nin ilk çeyreğinde 3 kattan fazla arttı
Küresel çapta bir kabus haline gelen fidye yazılımları yılın ilk üç ayında da artış gösteriyordu. Kaspersky Lab’ın 2017’nin ilk çeyreği için hazırladığı rapora göre, mobil fidye yazılımları yılın ilk üç ayında tam 3,5 kat artış gösterdi.
BAKAN AHMET ARSLAN: “AKILLI ŞEHİRLEŞME İÇİN FİBER ALT YAPIYI TÜM ÜLKEYE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ”
2030 YILINDA TÜRKİYE’NİN YÜZDE 80’İ BÜYÜKŞEHİRLERDE YAŞAYACAK
WannaCry’a karşı güvende misiniz? Hemen kontrol edin!
Global antivirüs yazılım kuruluşu ESET, tüm dünyayı sarsan WannaCry siber saldırısı karşısında bilgisayarınızı kontrol edebilecek ücretsiz bir denetleyici yayınladı. Kişisel bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz. Hemen şimdi!
Yeni Kaspersky Endpoint Security for Business, tüm platformlar ve cihazlar için gelişmiş veri koruması ve yönetilebilirlik sunuyor
Kaspersky Lab, sürekli gelişmeye devam eden siber tehditlere karşı güvenlik sağlayan ve kurumsal güvenlik alanındaki amiral gemisi olan Kaspersky Endpoint Security for Business çözümünün yenilikçi bir sürümünü yayınladı.
YANDEX BROWSER İNTERNETTEKİ VİRÜSLERE KARŞI KULLANICILARININ “PROTECT” TEKNOLOJİSİYLE ÖNLEM ALMASINI SAĞLIYOR
Dünyada hızla yayılarak pek çok ülkede yüzlerce bilgisayarı etkileyen WannaCry adlı virüs, internette güvenlik konusunu yeniden gündeme getirdi. İnternet korsanlarına ve siber saldırılara karşı güvenlik önlemi sağlayan uygulamalar arayan kullanıcılara Yandex Browser elini uzatıyor.
Bilgi Güvenli Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Seçildi
2007 yılından beri faaliyet gösteren Bilgi Güvenliği Derneği yeni yönetim kurulu üyelerini seçti.
Türkiye'de WannaCry bağlantılı 166 çeşit fidye yazılımı tespit edildi
Trend Micro tüm dünyayı kasıp kavuran fidye yazılımı saldırı WannaCry ile ilgili topladığı verileri açıkladı. WannaCry Avrupa’da en fazla İngiltere ve İspanya’yı vururken, Trend Micro, Türkiye’de WannaCry bağlantılı 166 çeşit fidye yazılımı tespit edip engellediklerini açıkladı.
Veri Merkezi Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 7 Konu
Radore, şirketler için günümüzün en önemli aracı haline gelen verinin teslim edileceği modern veri merkezi seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri açıklıyor
Tüm dünyayı etkileyen WannaCry, doğrudan Türkiye’yi hedeflemedi. Ama Bankbot, Türkiye’yi hedef alıyor.
Bankbot, Türk bankacılık uygulamalarını hedef alıyor
Siber Güvenlik Planının 5 Püf Noktası
Siber güvenlik yatırımlarından ve etkili siber güvenlik çözümlerinden daha önceki yazılarımızda da bahsetmiştik. Bu kez siber güvenlik planı oluştururken göz önünde bulundurmanız gereken 5 önemli noktaya değinmek istedik;
Şirketlerin Yapay Zeka Atılımları
Bilgisayarlar ve insan. Bu iki önemli varlığı değerlendirince, her geçen gün birbirlerine daha çok yaklaştıklarını görüyoruz. Son dönemde insan beynini taklit edebilmek için yapılan çalışmalara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu noktada Southampton Üniversitesi araştırmacılarının çalışması alana yeni bir katkı sağlamış durumda.
Akıllı Şehir Sistemleri ve Güvenlik Açıkları
Teknolojinin gelişmesiyle evlerimize gelen hizmetlerin şebekeleri de akıllanıyor. Peki, kulağa harika gelen bir akıllı şebekeler bizi nasıl hackerlara karşı savunmasız bırakıyor?
DÜNYA FİDYE YAZILIMINA KARŞI AYAKTA
TARİHİN EN BÜYÜK FİDYE YAZILIMI SALDIRISIDÜNYAYI AĞLATAN SALDIRI: WANNACRY
DÜNYAYI ŞOK EDEN SİBER SALDIRI “YERLİ YAZILIM” KULLANIMINI BİR KEZ DAHA GÜNDEME GETİRDİ
Son günlerde bütün dünya “WanaCrypt0r 2.0”(wannacry) adında bir siber saldırı ile çalkalanıyor. Öyle ki İngiltere’de sağlık sistemi çöktü, dünya ekonomisine yön veren dev markaların fabrikaları üretime ara vermek zorunda kaldı ve büyük maddi zarara uğradılar, Rusya İç İşleri Bakanlığı kayıtları silindi, İspanya’nın en büyük telekomünikasyon şirketi ciddi zarar gördü, Çin’deki birçok üniversite saldırıdan etkilendi.
Kaspersky Lab’dan WannaCry ile Lazarus Group arasındaki olası bağlantı hakkında açıklama
Kaspersky Lab, WannaCry hikayesinde ilginç bir gelişme olabileceğine ilişkin bazı ipuçlarının izini sürdü. Bu ipuçları, kötü bir üne sahip olan Lazarus Group ile WannaCry olayının bağlantılı olabileceğini akıllara getiriyor. Lazarus Group hakkında bilgi sahibi olmayanlar için hatırlatalım; meşhur hacker grubu, 2014 yılında Sony Pictures’a saldırmış ve 2016 yılında Bangladeş Merkez Bankası’nı soymuştu.
BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan: “Tehdit altındayız, siber güvenlik alanında zor hedef olmalıyız!”
- Siber suçluların hedefinde büyük şirketlerin CEO’ları var!- LOCARD siber suç trendlerini ve önlemlerini Ankara’da masaya yatırdı
Wannacry fidye yazılımına karşı hangi önlemler alınmalı?
12 Mayıs 2017’de etkisi küresel boyutlarda olan ve neredeyse her sektörü etkileyen bir siber saldırı gerçekleşti ve fidye yazılımı olarak bilinen saldırı bugüne kadar 150’den fazla ülkede 200.000’in üzerinde sistemi etkiledi.
DÜNYA SİBER SALDIRI TEHDİDİ ALTINDA
On bini aşkın kuruluş ve yaklaşık 100 ülke, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen siber saldırıların hedefi oldu.
300 bin IoT cihazı Hajime’ye itaat ediyor
Kaspersky Lab, evrim geçirmeye devam eden gizemli bir IoT* zararlı yazılımı olan ve büyük bir uçtan uca (P2P) botnet kuran Hajime’nin faaliyetleri üzerine yaptığı araştırmanın sonuçlarını yayınladı.
Forcepoint, Wannacry Virüsü Vakasını Değerlendirdi
Geçtiğimiz Cuma günü uzun zamandır görülmemiş çapta büyük bir virüs salgını yaşandı.
McAfee, Tüm Dünyayı Etkileyen WannaCry Saldırısının Yeni ve Tehlikeli Bir Model Yarattığını Açıkladı
McAfee, birkaç gün içinde 100’ü aşkın ülkede yüz binlerce cihazı etkisi altına alan WannaCry saldırısına dair ayrıntıları paylaştı. Hem bir fidye yazılımı hem de Solucan gibi hareket eden WannaCry, siber suç dünyasında oyunun kurallarını değiştirecek bir modele sahip.
IBM, Sektörün En Güvenli Kurumsal Kullanıma Hazır Blockchain Hizmetlerini Sunuyor
Açık kaynak Hyperledger Fabric'in ilk ticari uygulaması ile IBM, denetim altındaki sektörler için en yüksek koruma düzeyi sertifikalı, sektördeki en güvenli blockchain ortamını sağlıyor.
Türkiye, global virüsün en çok hedef aldığı 14’üncü ülke
Global Siber Saldırı Dalgası 150’e yakın ülkeyi etkiledi.Türkiye, virüsün en çok saldırdığı ilk 20 ülke arasında
74 Ülkeyi Hedef Alan WannaCry Fidye Yazılım Saldırısı Hakkında Uzman Görüşü
Uzun zamandır adım adım yaklaşan böyle bir saldırı bekleniyordu. Saldırının tüm farklı adımlarını daha önce başka saldırıların parçası olarak görmüştük ama bu şekilde tüm adımların birleştirildiği bir saldırı daha önce görülmemişti.
Kaspersky Lab’ın WannaCry saldırısı hakkındaki açıklamasıdır
Kaspersky Lab’ın WannaCry saldırısı hakkındaki açıklamasıdır
Son yıllarda gördüğümüz en geniş ve tehlikeli zararlı yazılım salgınıyla karşı karşıya olabiliriz.
Son yıllarda gördüğümüz en geniş ve tehlikeli zararlı yazılım salgınıyla karşı karşıya olabiliriz.
Dell Technologies Yeni Yaklaşımıyla IoT’yi Kolaylaştırıyor
Dell Technologies tanıttığı yeni IoT ürünleri ve iş ortaklıklarıyla, IoT çözümlerinde yaşanan karmaşayı ortadan kaldırarak dijital dönüşümün önünü açmayı hedefliyor
Fırtınadan önceki sessizlik: DDoS saldırılarındaki düşüşe aldanmayın
2017’nin ilk üç ayında görülen saldırılar, Kaspersky Lab’ın DDoS saldırılarının geçirmekte olduğu evrim konusunda 2016 yılı sonuçlarına dayanarak yaptığı tahminlerin doğru olduğunu ortaya çıkardı.
UZMANLAR UYARIYOR: ŞİRKETLER NEYİN RİSK ALTINDA OLDUĞUNU ANLAMALI
DDOS SALDIRILARI GİDEREK ARTIYOR
NETAŞ ile TÜBİTAK BİLGEM, Siber Güvenlik için güçlerini birleştiriyor
NETAŞ ve TÜBİTAK BİLGEM (TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi), Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF’ 17’de, Siber Güvenlik konusunda geniş yelpazeli bir iş birliği protokolü imzaladı.
Kaspersky Lab uyarıyor: Anneler Günü’nde oltaya gelmeyin!
Anneler Günü’ne birkaç gün kala siz de son dakika alışveriş yapanlardan biriyseniz, büyük olasılıkla anneniz için internette o özel hediyeyi arıyorsunuz.
Forcepoint ile Veri Kaybını Önleyin
Forcepoint DLP, Gartner tarafından verilen Mevzuat Uyumluluğu Kullanım Hususu’nda en yüksek dereceyi elde etti ve Kurumsal DLP alanında ard arda dokuzuncu kez Magic Quadrant’ın Liderler listesine girdi.
Samsung Telefon, Televizyon ve Bilgisayarlarını Korumak İçin McAfee ile Anlaştı
Dünyanın en önemli tüketici elektroniği üreticilerinden Samsung, dünyanın önde gelen güvenlik yazılımları üreticisi McAfee ile iş birliğini geliştirdi. Bu yeni iş birliği ile, tüketiciler McAfee çözümlerini kullanarak Samsung marka akıllı televizyon, telefon ve bilgisayarlarıyla internete güvenle bağlanabilecekler.
’Dünya nüfusunun yüzde 51’i siber saldırı mağduru’’
Boğaziçi Üniversitesi ‘nde düzenlenen “Türkiye’de SOME’ler ve Siber Güvenlikte Yerli Milli Çözümler” başlıklı seminerde konuşan İnternet Geliştirme Kurulu Başkanı Tayfun Acarer, siber saldırı mağduru olan kişi sayısının total kitlenin %51’ini oluşturduğunu ve siber saldırıların tahmini global maliyetinin 2016 yılında 400 milyar doları aştığını söyledi.
Bulut pazarı 74,94 milyar dolara ulaşacak
Synology, bulutta kullanıcı odaklı çözümler sunuyor
Android platformuna yönelik zararlı yazılımlar 2016'da %50'den fazla artış gösterdi
En gözde siber saldırı hedefi: Akıllı telefon
ANNENİZE İNTERNETTEN HEDİYE ALIRKEN DİKKAT EDİN!
SİBER SUÇLULAR ANNELER GÜNÜ’NDE FIRSAT KOLLUYORHEDİYE ALMAK İSTERKEN TUZAĞA DÜŞMEYİN
HAVELSAN HAVA ELEKTRONİK SANAYİ VE A.Ş. IDEF17, 13üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarında yerini aldı.
HAVELSAN HAVA ELEKTRONİK SANAYİ VE A.Ş. IDEF17, 13üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarında yerini aldı.
Veri kaybetmek soğuk soğuk terletiyor!
“Bir şeyi kaybedene kadar değerini bilemezsin” sözü, içinde bulunduğumuz dijital çağda sanki her zamankinden daha da geçerli. Kaspersky Lab’ın Türkiye’yi de kapsayan yeni araştırmasına göre, insanlar ellerindeki verilerin değerini bildiklerini iddia etseler de, onları kaybedene kadar değerlerini gerçekten bilmiyorlar.
Nesnelere Hükmetmeye Hazır Mısınız?
Dijital dönüşümün merkezinde yer alan Nesnelerin İnterneti (IoT), SAP Türkiye, Intel ve HPE Öncülüğünde Ele Alındı
Antivirüsünüz kendini koruyabiliyor mu?
Antivirüsünüz kendini koruyabiliyor mu?
TÜRKKEP’TEN ÖĞRENCİLERE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ
Türkiye’nin öncü Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı TÜRKKEP, Bilişim Haftası kapsamında öğrencilere “Siber Güvenlik Eğitimi” verdi.
GOOGLE DOKÜMANLAR KULLANICILARI TEHLİKEDE!
SİBER SALDIRGANLAR GOOGLE DOKÜMANLARI TAKLİT EDİYORSAHTE GOOGLE DOKÜMANLAR KİMLİK BİLGİLERİNİZİ ÇALABİLİR
4 Mayıs Dünya Parola Günü’nde Siz de Güvenliğinizi Gözden Geçirin
McAfee tarafından organize edilen ve son yıllarda giderek daha geniş bir kesim tarafından kabul gören 4 Mayıs Dünya Parola Günü (World Password Day), dijital güvenliğin anahtarı olan parolanın önemini tekrar hatırlatıyor.
CARİ AÇIK MİLLİ YAZILIM İLE AZALIR
CARİ AÇIK MİLLİ YAZILIM İLE AZALIR <br><br><br><br>ULUSAL GÜVENLİK SORUNUN ORTADAN KALDIRMAK İÇİN YERLİ YAZILIM
Veri Merkezlerinde Fiziksel Güvenlik Ne Kadar Önemli?
Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, siber güvenlik kadar önem taşıyan fiziksel güvenliği en doğru şekilde sağlamanın yollarını paylaşıyor
Nesnelerin İnterneti’nde yeni bayrak taşıyıcı İstanbul Yeni Havalimanı olacak
Henüz faaliyete açılmadan pek çok alanda ödüllerle buluşan İstanbul Yeni Havalimanı, teknoloji alanında da farkını ortaya koydu.
Dünyanın en büyük spam kaynağından gelen e-postalar 5000 kat azaldı
2017’nin ilk aylarında dünyanın en büyük spam botnetinin gönderdiği toplu zararlı e-postaların sayısında keskin bir düşüş yaşanırken, suçlular saldırılarında başarılı olmak için spam filtrelerini atlatmanın yeni yollarını öğreniyor.
Schaeffler, 2017 Otomotiv, Motor ve Spor Kongresi’nde Dijitalleşme, mekanik sistemlerle uyum içinde
“Nesnelerin İnterneti” (IoE) geleceğin en güçlü büyüme unsurlarından biri. İnsanlar, süreçler, veriler ve nesneler arasındaki ağ tabanlı iletişim, önüne geçilmez bir hızla gelişiyor.
SİBER GÜVENLİKTE MİLLİ ÇÖZÜMLER
SİBER GÜVENLİKTE MİLLİ ÇÖZÜMLERBOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NDE MASAYA YATIRILACAK
Türkiye’yi de kapsayan bölgenin siber tehdit trendleri açıklandı
Kaspersky Lab, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye’yi kapsayan bölgede siber suçluların, bilgisayarlardaki tüm verileri yok eden ve wiper adı verilen silici yazılımlara yöneldiğini açıkladı.
Mobilde 4.0 nesnelerin internetiyle başlayacak
1 Nisan 2016 tarihinden itibaren devreye giren 4.5G’yi kullanan abone sayısı 51.7 milyona, yüksek hızlı interneti aktif olarak kullanan abone sayısı ise 19.2 milyon kişiye ulaştı.
BVK Teknoloji Satış ve Pazarlama Direktörü Serhan Atabaş ile Söyleşi
Bilgi güvenliği alanında toplumun her kesiminde bilgi ve bilinç düzeyini arttırmak, bu konu ile ilgili teknolojik gelişmeleri izlemek, milli teknolojilerin geliştirilmesine katkı sağlamak; bireysel, kurumsal ve ulusal düzeydeki riskler konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile dünyada ve Türkiye’de bilişim sektörünün bugünü ve geleceği, bilhassa siber güvenlik hususunda ülkemizin bugüne kadar ki konumunu ve gelecek adına yapılması gerekenleri, BVK Teknoloji’nin bu alanda yapmış olduğu çalışmaları (çözümler, servisler vs.) Serhan Atabaş ile konuştuk.
Arama
Ara
Son Yazılar
Çalan Her Telefonu Açmayın
Android’deki Yeni Kaspersky Özelliği İle Sizi Kimin Gözetlediğini Öğrenin
Çevrimiçi Varlığınızı Sınırlayın
Kaspersky, 2025 Yılında Kuantuma Dayanıklı Fidye Yazılımları Ve Mobil Finansal Siber Tehditlerde Artış Öngörüyor
Bilgi Hırsızı İmparatorluğunun Çöküşü
Kaspersky Yeni Bir Gizli Fidye Yazılımı Tanımladı
KPMG'nin Araştırmasından Çarpıcı Sonuç: CEO'lar Yapay Zekânın Iş Gücü Üzerinde Zararlı Bir Etkisi Olmayacağından Eminler
ChatGPT'nin Yükselişi ve 5 Dolara Netflix Aboneliği
Çin Hedeflerini Genişletiyor, İran Casuslukta İlerliyor
Sağlık Kurumlarını Siber Saldırılara Karşı Koruyacak 9 Tavsiye
E-Bülten'e Kayıt Olun
Kaydol
Arşivler
Ağustos 2015
Eylül 2015
Ekim 2015
Kasım 2015
Aralık 2015
Ocak 2016
Şubat 2016
Mart 2016
Nisan 2016
Mayıs 2016
Haziran 2016
Temmuz 2016
Ağustos 2016
Eylül 2016
Ekim 2016
Kasım 2016
Aralık 2016
Ocak 2017
Şubat 2017
Mart 2017
Nisan 2017
Mayıs 2017
Haziran 2017
Temmuz 2017
Ağustos 2017
Eylül 2017
Ekim 2017
Kasım 2017
Aralık 2017
Ocak 2018
Şubat 2018
Mart 2018
Nisan 2018
Mayıs 2018
Haziran 2018
Temmuz 2018
Ağustos 2018
Eylül 2018
Ekim 2018
Kasım 2018
Aralık 2018
Ocak 2019
Şubat 2019
Mart 2019
Nisan 2019
Mayıs 2019
Haziran 2019
Temmuz 2019
Ağustos 2019
Eylül 2019
Ekim 2019
Kasım 2019
Aralık 2019
Ocak 2020
Şubat 2020
Mart 2020
Nisan 2020
Mayıs 2020
Haziran 2020
Temmuz 2020
Ağustos 2020
Eylül 2020
Ekim 2020
Kasım 2020
Aralık 2020
Ocak 2021
Şubat 2021
Mart 2021
Nisan 2021
Mayıs 2021
Haziran 2021
Temmuz 2021
Ağustos 2021
Eylül 2021
Ekim 2021
Kasım 2021
Aralık 2021
Ocak 2022
Şubat 2022
Mart 2022
Nisan 2022
Mayıs 2022
Haziran 2022
Temmuz 2022
Ağustos 2022
Eylül 2022
Ekim 2022
Kasım 2022
Aralık 2022
Ocak 2023
Şubat 2023
Mart 2023
Nisan 2023
Mayıs 2023
Haziran 2023
Temmuz 2023
Ağustos 2023
Eylül 2023
Ekim 2023
Kasım 2023
Aralık 2023
Ocak 2024
Şubat 2024
Mart 2024
Nisan 2024
Mayıs 2024
Haziran 2024
Temmuz 2024
Ağustos 2024
Eylül 2024
Ekim 2024
Kasım 2024
İletişim
|
Gizlilik
|
Kullanım Koşulları